Saldodipje minilening

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt, dat moment dat er bij het pinnen blijkt dat er geen geld meer op de rekening staat. De saldodip. Juist dan is het fijn dat je gebruik kunt maken van een minilening, een kort lopende lening van een klein bedrag. Een voorschotje dat bij het eerstvolgende salaris snel is af te lossen. Onze minileningen, ook wel flitskredieten genoemd, zijn eenvoudig aan te vragen. Nadat je het online registratieformulier hebt ingevuld ontvang je na goedkeuring binnen een enkele dag bericht. Vanaf dat moment kun je door het sturen van een sms of online krediet aanvragen. In een flits staat vervolgens het minikrediet op je bankrekening.

Wat kost Saldodipje?

Onze service is gratis, tot het moment dat je besluit gebruik te maken van de sms of online lening. Tot dat moment kost het je niks: geen inschrijfkosten, geen administratiekosten, geen abonnementskosten. Pas wanneer de saldo dip zich aandient en je het microkrediet aanvraagt, zijn er kosten aan verbonden.

Schrijf je gratis in!

Schrijf je dus nu vrijblijvend in zodat je in de toekomst in het geval van een saldodipje gebruik kunt maken van een mini lening!

saldodipje inschrijven
Sinds half November kun je via Saldodipje een gratis account openen door een paar gegevens in te vullen en een kopie van je identiteitsbewijs te uploaden. Je krijgt de volgende dag een saldodipje pas en een pincode toegestuurd. Vanaf het moment dat je de pas hebt kun je Saldodipje opdracht geven om 100 euro op je rekening te laten storten.
Minilening. 750 euro lenen binnen 10 minuten
Iedereen heeft wel eens van die tijden dat het financieel even niet meezit. Toch heeft ook u behoefte aan een voorschotje of wat extra geld achter de hand. Minilening levert zo'n mini lening waarbij u binnen 10 minuten per online aanvraag na acceptatie tot EUR 750,- wordt gestort op uw bank- of girorekening. Discrete afhandeling per SMS. Acceptatie kan vragen naar aanlevering van een kopie loonstrook en legitimatiebewijs. Lopende leningen geen bezwaar.
Waneer je 100 euro leent moet je dit in 15 dagen weer terugbetalen. Ze noemen dit een voorschotje op je salaris en je zult dus moeten aantonen dat je ook een salaris hebt. Minimale leeftijd is 21 jaar. Bij saldodipje kun je gratis lid worden en snel even 100 euro op je rekening laten starten als dat nodig is
Een vijfde (20%) van de Nederlanders met een vast inkomen geeft aan wel eens behoefte te hebben aan een voorschot. Het vandaag gelanceerde Saldodipje.nl biedt uitkomst voor mensen die vlak voor storting van hun salaris onverhoopt niet meer kunnen pinnen. Via sms of internet kunnen zij als overbrugging van deze paar dagen een klein bedrag van 100 euro aanvragen bij Saldodipje.nl en binnen 10 minuten staat het op hun rekening.
Het aanvragen van een account bij saldodipje is geheel vrijblijvend en gratis. Pas op het moment dat je de 100 euro gaat lenen betaal je geld. Er word geen rente gerekent maar wel administratiekosten en natuurlijk de kosten voor het spoed overschrijven van de 100 euro.

Iedereen heeft aan het einde van zjn geld wel eens een stuk maand over en daarom kun je nu gratis lid worden van Saldodipje.nl om dan direct het banksaldo online aan te vullen.

De mini lening is een geldlening die je kunt afsluiten vanaf 100 euro als je minimaal 21 jaar bent en met een vast inkomen.

Als je de 100 euro gaat lenen dan betaal je 20 euro waneer je binnen 15 dagen terugbetaald en 25 euro als je binnen 30 dagen terugbetaald. Saldodipje is een initiatief van Ferratum die als eertse in Nederland met de kleine lening kwam zoals de minilening en de minikrediet.

De flitslening is een andere naam voor de mini lening. De flitslening is veel in het nieuws omdat hij zo duur is en veel mensen daar bezwaar tegen hebben.

Saldodipje.nl is bedoeld voor mensen met een vast inkomen die geen problemen ondervinden bij de terugbetaling van het geleende voorschot.